Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Astut pois kaksijalkalasta ja pudistelet katupölyä turkistasi. Edessäsi aukeaa metsä ja sen vieressä kulkee ukkospolku. Et tahdo lähteä metsään, sillä se näyttää synkältä kuun valossa, joten lähdet astelemaan ukkospolun viertä. Haistat väkevän, tuntemattoman hajun, luultavasti hajulinja toimii reviirin rajana. Ohitsesi jyllää hirviöitä, joiden palavat silmät viiltävät yönä pimeyttä. Yksi niistä kulkee läheltäsi ja kavahdat kauemmas. Pelkäät ylittäneesi hajulinjan, mutta kun nuuhkit ilmaa, haistat vain useiden eri kissojen hajut. Näet suuren kissajoukon ja päätät mennä varovaisesti tutkimaan, mistä on kyse. Kissat huomaavat sinut silmänräpäyksessä.
”Tunkeilija!” joku ulvaisee. Kissajoukko tönii sinua kovakouraisesti kohti valtavaa kiveä, jolla istuvat neljä kissaa katselevat uteliaasti sinua. Puret hammasta, kun he tuijottavat sinua arvioiduen. 
”Minä olen Tammitähti, Tammiklaanin päällikkö ja perustaja”, ensimmäinen kissa, punaruskea kolli maukuu rauhallisesti. 
”Olen Hämärätähti, Hämäräklaaniin ensimmäinen päällikkö”, toinen kissa, tällä kertaa tummanharmaa naaras toteaa.
”Kuohutähti, Kuohuklaanin perustaja”, siniharmaa, lihaksikas kolli esittelee itsensä jämäkästi. 
”Saavuit sopivasti klaanien ensimmäiseen kokoontumiseen. Nimeni on Viimatähti ja olen perustanut Viimaklaanin”, vaaleanruskea, hoikka naaras ilmoittaa. 
”Mennään suoraan asiaan. Valitsetko jonkun klaanin, vai jatkatko erakkona loppuelämäsi?” suorapuheinen Kuohutähti kysyy. Pohdit vastaustasi tarkkaan. Et tahdo tehdä päätöstäsi hätiköiden.
”Varo mitä päätät. Sinulla on toinenkin, tärkeämpi päätös. Valitseeko valon ja kirkkauden...?” viereesi ilmestynyt kaunis, tähtiturkkinen naaras naukuu.
”...vai yön ja pimeyden?” Toiselle puolellesi ilmestynyt arpien peittämä, hieman pelottava kolli täydentää.
 

Tervetuloa Kirkkauteen!

Olikohan alkutarina liian pitkä...? No samapa tuo, tämä paikka on Kirkkaus, kuten varmaan jo tiedätkin. Kirkkaus on 24.1.2018 perustettu tarinaroolipeli, jossa roolipelataan soturikissoilla. Kuten varmaan jo alkutekstistä kävi selväksi, täällä ei pelata tavallisilla neljällä klaanilla, vaan neljällä uudella klaanilla. Kirkkauteen hyväksytään niin aloittelijat, kun konkaritkin, jos vain osaa kirjoittaa jotenkin (ei järkyttävästi kirjoitusvirheitä, sillä kirjoitusvirheitä täynnä olevia tarinoita on epämukavaa lukea :(). Tutki sivuja kaikessa rauhassa ja jos paikka ei nappaa, jätä silti joku mukava viesti uloskäynnin vieraskirjaan. Jos sivut ovat sinusta kiinnostavat, liity ihmeessä!

~Tähtitaivas YP 

Linkinvaihdot

Copyt

Ulkoasu: Apila,  Pixabay, Tähtitaivas

Css-koodi: Viimakoura 

Taustakuva: Backgroundlabs

Tekstit: Tähtitaivas, Soturikissat wiki.

Chat: Cbox

 

Päivitykset

​4.6.2018 - Viime aikoina on ollut aika hiljaista (myös minun osaltani), mutta toivottavasti paikka vielä herää horroksestaan.

11.4.2018 - Ulkka nyt vaihtunut Apilan tekemään, laitoin uuden pentueen varattavaksi, käykääs kattomassa "Pentutarhan" "Pentuja?" kohta :3

​10.3.2018 - Uusia linkinvaihtolaisia lisätty ja saatu liittyneitä (Jes!). Kaikki klaaninvanhimpien pesän linkit nähtävillä ja liittyneet-osio.

©2019 Kirkkaus - suntuubi.com