Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​"Kun olet käynyt tapaamassa klaaninvanhimpia, päätät jatkaa leirin tutkimista. Seuraavan pesän vuoteet ovat tyhjillään, mutta vielä ihmetellessäsi asiaa, sisään astuu nuori kolli. Hetken jutustelun jälkeen hän kertoo olevansa oppilas, joka opiskelee soturiksi. Kuuntelet kiinnostuneena, kun hän kertoo harjoittelusta mestarinsa kanssa. Pian kollin on kuitenkin mentävä takaisin harjoituksiin, joten lähdet takaisin aukiolle."

​Liittymäänkö aiot? Mahtavaa!! Sitä ennen sinun on kuitenkin luettava säännöt. 

 

Säännöt

 1. ​​Muistathan käyttäytyä kiltisti kaikkia kohtaan :3. Älä kiusaa, hauku tai syrji muita. Sama sääntö koskee myös chattia.
 2. Älä kiroile. Uskon, että selviät kyllä ilman kirosanoja :3. Soturikissojen kirosanat ("hiirenpapanat!", yms) taas ovat sallittuja :3.
 3. Mieti, riittääkö aikasi kissallasi roolimiseen. Jos uskot, ettet pysty kirjoittamaan ainakin kerran kuukaudessa, jätä suosiolla väliin.
 4. ​Et voi päästä ensimmäisellä hahmollasi parantajaoppilaaksi, sillä parantajan asema on "arvokkaampi" ja sillä täytyy olla aktiivinen kirjoittaja.
 5. ​Sinulla saa olla yhdessä klaanissa enintään kolme kissaa. Muista, että sinun on roolittava niillä kaikilla!
 6. Saat tehdä toisen kissasi vasta, kun ensimmäinen on ylittänyt 100 kp, jotta klaanit eivät täyttyisi epäaktiivisista kissoista. Sen jälkeen saat luoda kissoja niin tiheään tahtiin, kuin tahdot, mutta sinun on kirjoitettava niillä kaikilla.
 7. Älä hoputa ylläpitoa, sillä joskus minulla saattaa olla IRL kiireitä, enkä yksiertaisesti ehdi tarkistamaan tarinaasi, tai hakemustasi.
 8. ​Älä kirjoita kissallasi ennen, kuin hakemuksesi hyväksytään.
 9. ​Jotta tiedän sinun lukeneen säännöt, käytä mallitarinassasi ainakin näitä sanoja: aurinko, perhonen, leiri ja pentutarha.
 10. Älä kopioi kirjoissa käytettyjä nimiä. Alkuliite saa olla sama, mutta tällöin loppuliitteen pitää erota kirjan nimestä.
 11. Kunnioita tekijänoikeuksia. Älä kopioi hakemusta muulta sivustolta tänne, äläkä täältä muualle. 
 12. ​Muista, että kissasi pitää noudattaa ainakin pääosin soturilakia. Jos kissasi rikkoo soturilakia usein ja muut kissat saavat tietää sen pelissä, päällikkö voi karkoittaa kissasi.
 13. ​Kysyminen ei ole pahasta ja jos sinulla on kysyttävää, kysy. Siltikin kannattaa lukea klaaninvanhimpien pesän linkit, sillä niistä voi löytyä vastauksia kysymyksiisi.
 14. Jokaisesta sääntöjen rikkomisesta saa varoituksen, joiden seuraukset löytyvät täältä.
 15. ​Ja viimeinen (tärkein xD) sääntö on, että ylläpitäjän sana on laki.

 

Liittymään

©2019 Kirkkaus - suntuubi.com